HOT or NOT

Udvalg

Her på vores dejlige katedral er der fyldt ting man kan melde sig ind i! Der er konkurrencer, aktiviteter og udvalg som gør skolen lidt bedre, og her er en liste af nogle af dem:

Elevrådet! Elevrådet taler on-behave-of-the-people med ledelsen (Og arbejder for at gøre skolen til et bedre sted (Applaus everybody!))

Samlingsudvalget! Som i nok hørte om til sidste samling, er det dem der sætter vores underholdende samlinger sammen, og sørge for vi (en gang om måneden cirka) har noget lækkert og afslappende at se frem til på kalenderen!

Derefter kommer festudvalget! Det er gruppen af de dejlige mennesker der arbejder hårdt for at sammensætte de fester der er på katedralen (og andre steder), og som sikre nogle underholdende fester (og hey, de henter sprutten!)

Der er også vores eget dejlige C’est la vie! For folk der elsker at skrive og gerne vil være med på vores dejlige skoleblad kan altid kontakte en af skribenterne og/eller møde op til et møde (der kan ses på Facebook gruppen C’est la vie, hvor der ikke er behov for at være tilmeldt til!) Det er ikke bindende at komme og deltage, og hvis du kan skrive én gang, er det helt okay.

OD-dagen! Operation Dagsværk har naturligvis også nogle dejlige mennesker der hjælper med at få tingene til at glide glat! De sørger for at vi gør noget godt for andre, og giver os den mulighed for at gøre det. De holder møde hver onsdag og man er altid velkommen.

Ud over udvalg var der også nogle aktiviteter, nogle af dem er sport og andre af dem er kreative fag, her er en kort liste (Er de grønne er de startet op, men man burde kunne melde sig på… hvis røde er de ikke startet op)

  • Volley
  • Frivillig musik
  • Teater
  • Fodbold
  • Journalistik

Ud over det, er der også en kort liste med konkurrencer man kan melde sig til i løbet af året (nogle er klasse begrænsede)

  • Georg Mohr (Matematik)
  • Historie-Konkurrencen
  • Forskerspire (For 2.g’ere)
  • Og mange flere !

Så husk at melde jer til noget – Hvis i har tid og lyst!

CLV – 19.udgave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT or NOT