Putteguide

HOT or NOT

Skærmbillede 2014-10-14 kl. 15.22.06

HOT

Når C’est la Vie endelig udkommer: Du har ventet på det lige siden første skoledag, nu er C’est la Vie endelig tilbage! Stærkere end nogensinde før. Når der er oste-chili-bagels i kantinen, til en 10’er: Tre ting man skal have med på en øde ø, ost, chili og bagels, kunne en kombination af madvarer blive meget bedre Tinder: Ingen vil indrømme det… Men hvem elsker ikke sleske komplimenter fra diverse godtfolk? Nykat Celebs: Jimilian (sanger), Claus Meyer (kok), Kaj Munk (præst og forfatter), Peter Freuchen(forfatter og polarforsker), Severin From (skakspiller), Noah (band) og mange flere! Ingen kan vist benægte at have en lille fangirl indeni og derfor med stolthed sige at de er fra Nykat. Putte-undertrykkelse: Til puttefesten havde 1.g’erne armbånd på, alt efter om de var i forhold eller ej. Aldrig har det været nemmere at gøre de små pus til sølv eller guld putter. Elevatoren: Det sker en sjælden gang, at man prøver at komme iblandt eliten på Nykat, altså blandt dem med chip til elevatoren.

NOT

Chips til fredagscafé: Budget chips er fint, men sortimentet? Hvem har stået for købet af salt og peber chips? (Desuden skulle det da ikke komme som et chok for festudvalget at Nykat, om nogen kan tylle øller, hvordan kan man løbe tør for Tuborg??)Morten Papes moralprædikener: Kære Morten, stol trygt på os, vi hærder jo kun putterne til det virkelige liv. Ildelugtende klasselokaler: Vi kender alle den indelukkede lugt af svedige putter og hårdtarbejdende 3. g’ere. Trappe-samtaler: Når folk mener at de skal have deres intellektuelle sladder på trapperne, no go! Slikautomaten: Hvorfor er vores evindelige, nødvendige ven, altid ude af drift? Skolebilleder: Lige pludselig går det op for en, at man ikke har lige store øjne og at neongrøn ikke gør noget godt for en. Eftersøgninger på Lectio: Ærligt, hvem læser andet end overskriften?Lunkne vandposte: Det er ikke lækkert, når man kan varme sig på vandet fra vandposten.

Clara – 3.D
CLV – 19. udgave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Putteguide